Το μπλόκο της Νίκαιας που αντιπροσωπεύει 69 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, διαχωρίζει τη θέση του από τους αγρότες που συναντήθηκαν σήμερα με τον πρωθυπουργό. Ζητούν δικό τους ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, ανεξάρτητα από τη στάση που κρατούν οι υπόλοιποι αγρότες.

Ο Γιάννης Μπούτας ο επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας μίλησε το πρωί με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και του ζήτησε να οριστεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό. «Ζητήσαμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό για τα 5 αιτήματα στα οποία έχουμε καταλήξει από τις 7 του μήνα και περιμένουμε απάντηση για τη συνάντηση. Τα μπλόκα παραμένουν. Ο αγώνας συνεχίζεται» σημείωσε ο κύριος Μπούτας.

Περιμένοντας την απάντηση από το Μαξίμου, οι αγρότες αυτήν την ώρα στη Νίκαια συνεδριάζουν για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Στα Τέμπη οι αγρότες μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση των συνάδελφων τους με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν απογοητευμένοι. Τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά για να μάθουν τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην ίδια γραμμή με τη Νίκαια είναι και τα Μάλγαρα. Ο δρόμος παραμένει κλειστός ενώ ζητούν να έχουν ξεχωριστή συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Αυτή την ώρα συνεδριάζουν οι αγρότες της Κρήτης στα Χανιά για να αποφασίσουν τι στάση θα κρατήσουν από αύριο.

Στην Ξάνθη ο βουλευτής του Σύριζα Γρηγόρης Στογιαννίδης τα άκουσε για τα καλά από τους αγρότες που τον προειδοποίησαν να μην ψηφίσει τα μέτρα Κατρούγκαλου, όπως είχαν κάνει και στον βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η συνάντηση του Τσίπρα με τους αγρότες-Στα μπλόκα θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις

Ξεχαρμάνιασαν στο μπαλκόνι του Μεγάρου Μαξίμου οι αγρότες-ΦΩΤΟ

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος στη Νεστάνη μέχρι νεοτέρας

Κίνηση ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ από τους αγρότες-ΚΛΕΙΝΟΥΝ επ' αόριστον το τελωνείο του Προμαχώνα