Τρόμος κατέλαβε την εικονιζόμενη ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, Βασιλική Μπαλογιάννη, όταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δέχθηκε μαζί με το σύζυγό της άγρια επίθεση τριών κουκουλοφόρων.

Η ίδια μιλάει στο tirei.gr, για την πάλη της με τους ληστές προκειμένου να σώσει από τα χέρια τους το σύζυγό της.

«Νιώθω τόσο σοκαρισμένη από την επίθεση. Το γεγονός ότι αντιστάθηκα, το έκανα από απελπισία. Δεν ήξερα πως να προφυλάξω το άνδρα μου που εκείνη την ώρα τον χτυπούσαν οι κουκουλοφόροι», λέει χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή.

ρυθκεθκεθτκ.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις κουκουλοφόροι με Καλάσνικοφ εισέβαλαν μέσα στο κατάστημα για να ληστέψουν το ηλικιωμένο ζευγάρι. Ο Γιώργος Μπαλογιάννης αντιστάθηκε και προσπάθησε να απωθήσει τους δύο από τους τρεις ληστές, που μπήκαν και τον χτύπησαν ανελέητα. Ο ίδιος προσπάθησε να αμυνθεί. Ο τρίτος δράστης έμεινε πίσω για να κλείσει την γκαραζόπορτα, έτσι ώστε το μίνι μάρκετ να φαίνεται ότι είναι κλειστό.

«Καθόμασταν με το σύζυγό μο�� στο μαγαζί. Εγώ πήγα για λίγο δίπλα στο σπίτι. Κάποια στιγμή ακούω μέσα από το μαγαζί τον άντρα μου να φωνάζει: Φύγετε θα σας καθαρίσω. Αμέσως κατάλαβα ότι γίνεται ληστεία, μπήκαν μέσα να ��ας σκοτώσουν», περιγράφει η γυναίκα.

Η τελευταία, έτρεξε αμέσως για να δει τι συμβαίνει. Εκεί, είδε τον 72χρονο σύζυγό της γεμάτο αίματα. Οι αδίστακτοι ληστές τον χτυπούσαν με τα δύο καλάσνικοφ στο κεφάλι!

ρυθκετθκετθκ.jpg


«Όταν μπήκα μέσα ο άντρας μου φώναζε: πάρε το όπλο, ειδοποίησε την αστυνομία. Εγώ πήρα το όπλο του άντρα μου στα χέρια. Εκείνη την ώρα ακούγοντας την φασαρία μπήκε στο κατάστημα και ο τρίτος δράστης και με ��ημάδευε με το δικό του περίστροφο. Αντιστάθηκα άρχισα να τον χτυπάω. Κάποια στιγμή με το περίστροφο με χτύπησε στο χέρι και στο πρόσωπο και μου απέσπασε το όπλο», θυμάται η Βασιλική Μπαλογιάννη.

«Τον χτυπούσαν με τα Καλάσνικοφ τόσο πολύ κι αυτός δεν είχε τίποτα απολύτως στα χέρια του. Έσπασαν το κοντάκιο του όπλου στο κεφάλι του! Κάποια στιγμή ο ένας από τους τρεις πήγε στο συρτάρι και πήρε τα λίγα λεφτά που υπήρχαν», συμπληρώνει.

Το χαρακτηριστικό της πρωτοφανούς επίθεσης των κουκουλοφόρων στο ηλικιωμένο ζευγάρι, ήταν ότι δεν μίλησαν σχεδόν καθόλου στα περίπου πέντε λεπτά που βρέθηκαν στο μίνι μάρκετ. Σύμφωνα με τον 72χρονο, ο πρώτος δράστης ψέλλισε μπαίνοντας στο κατάστημα την λέξη «λεφτά». Οι ληστές με λεία 300 ευρώ τρ��πηκαν σε φυγή με κατεύθυνση το χωματόδρομο που υπάρχει μπροστά από το κατάστημα.

Ο 72χρονος με τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και παρά τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί, είναι σε καλή κατάσταση.