​Την οργή της εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας, η Μάγδα Φύσσα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο», δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, εκφράζοντας εκ νέου την αγανάκτησή της για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του γιού της, Γιώργου Ρουπακιά.

Ακόμα, η Μάγδα Φύσσα, ζήτησε να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του και να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο, τονίζοντας: «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε».

Επισήμανε, δε, ότι μπορεί ο Ρουπακιάς να αποφυλακίζεται μετά από 30 μήνες αλλά στο 18μηνο έχουν βγει «όλοι οι συνεργοί του», τους οποίους συναντά η οικογένεια και έξω.

«Εμάς μας σκότωσαν αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι», ανέφερε η Μάγδα Φύσσα, ζητώντας να προχωρήσει και να τελειώσει επιτέλους αυτή η δίκη, υποστηρίζοντας ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν για να το καθυστερήσουν» και για να εξευτελιστεί η υπόθεση.

Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της όλους αυτούς τους μήνες στη δίκη η Μάγδα Φύσσα τόνισε:

«Είμαστε εμείς οι γονείς αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί τους βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι' αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά