​Η υπόθεση της απάνθρωπης δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον πατέρα της συγκλόνισε πριν μήνες όλη την Ελλάδα. Ο Σάββας οδηγήθηκε σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κέρκυρα, ενώ και η μητέρα της, Δημητρίνα Μπορίσοβα, συνελήφθη μετά από απολογία.

Εκτός, όμως, από τους δύο γονείς, για τη δολοφονία κατηγορείται και ο Νίκι ή Νικολάι, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον Σάββα.

Όπως γνωστοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, οι Βούλγαροι αστυνομικοί τον εν��όπισαν σε ένα χωριό όπου κρυβόταν το τελευταίο διάστημα κοντά στην πόλη Γκάμπροβο, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

fl1252.jpg

Ο δικηγόρος της μητέρας της μικρής Άννυ κ. Σταύρος Γεωργίου σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή σημείωσε: «Οι Ελληνικές Αρχές πίεζαν τις Βουλγαρικές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αχμέντοφ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε εξέδωσαν και διαβίβασαν στη γειτονική χώρα το Διεθνές ένταλμα σύλληψης του, μεταφρασμένο στα βουλγαρικά όπως απαιτείται».

Μάλιστα, εκτίμησε ότι λόγω της φύσης του εγκλήματος δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκδοθεί στην Ελλάδα για να δικαστεί.

Η ανταποκρίτρια του καναλιού Nova TV, Μπόϊκα Αθανάσοβα, η οποία μετέδωσε την είδηση στο «Τούνελ», ανέφερε πως ο συλληφθείς εξέφρασε την επιθυμία να μην εκδοθεί στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και τρίτο πρόσωπο, DNA του οποίου βρέθηκε αναμεμειγμένο με το DNA της μικρής Άννυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΟΚΑΡΕΙ το βούλευμα-καταπέλτης κατά του πατέρα της μικρής Άννυ! Ψύχραιμος όταν την ΤΕΜΑΧΙΖΕ

Ο πατέρας της Άννυ ΜΙΛΑ μέσα από τη φυλακή 7 μήνες μετά το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ήταν ζωντανή η μικρή Άννυ όταν την τεμάχιζε ο πατέρας της;

Η μητέρα της Άννυ μέσα από τη φυλακή: Τι λέει για το σενάριο εμπορίου οργάνων