​Μία γειτονιά... μία χώρα ντύθηκε στα μαύρα! Ο Παντελής Παντελίδης ξεψύχησε το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από ένα τρομερό τροχαίο.

pantelidis.jpg
Ο 32χρονος τραγουδιστής, ο οποίος μπήκε σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσα από τα τραγούδια του, έκλεισε τα μάτια του για πάντα… βυθίζοντας στο πένθος φίλους του, συνεργάτες του, γνωστούς του αλλά και άγνωστους… απλούς πολίτες που δεν μπορούν να χωνέψουν το τραγικό συμβάν!

8.jpg
Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του… Πριν λίγες ώρες δήλωναν ευτυχισμένοι και περήφανοι που ο Παντελής τους, ο Παντελής όλης της Ελλάδας τα κατάφερε… Σήμερα παραμένουν περήφανοι για εκείνον… απλά τώρα δεν μπορούν να του το πουν, γιατί δεν το ακούει!

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 16:00, η σορός του αδικοχαμένου παλικαριού θα φτάσει στο πατρικό του.. στην Νέα Ιωνία! Εκεί γεννήθηκε… και μεγάλωσε! Εκεί θέλουν η οικογένεια και οι φίλοι του να τον… κλάψουν μακριά από όλους και όλα! Μάλιστα, ήδη από το πρωί δεκάδες φίλοι του βρίσκονται κάτω από το σπίτι του… και περιμένουν να δουν τον «Πάντελο» όπως τον φώναζαν!

pantelidis_c.jpg
Θα πενθούν πάνω από το άψυχο κορμί του μέχρι να τον συνοδεύσουν ντυμένο γαμπρό το Σάββατο στην τελευταία του κατοικία. Εκεί, πάλι θα είναι όλοι… Μικροί, μεγάλοι, φίλοι και άγνωστοι… εκατοντάδες πολίτες θα του πουν «αντίο». Θέλουν να τον τιμήσουν όπως του έπρεπε και θα ήθελε κι εκείνος, όχι μίζερα αλλά περήφανα!