​Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί όλες τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή μικρών και μεγάλων Παντελή Παντελίδη.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης, περίπου 20 λεπτά μετά τις 08:00 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Παντελής οδηγούσε ένα μαύρο τζιπ ενώ μέσα επέβαιναν η Μυ��σίνη και η Φρόσω.

ζξρυ.jpg
Όπως βλέπετε στο πρώτο βίντεο, το μοιραίο συνέβη όταν το αμάξι πήρε τη στρο��ή… θανάτου. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε με 100- 150 χλμ την ώρα όταν έστριψε και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες…

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που όπως βλέπετε στο δεύτερο βίντεο το αμάξι έχει… καταστραφεί! Οι εικόνες είναι τουλάχιστον τρομακτικές με το αμάξι να μοιάζει με άμορφη μάζα από λαμαρίνες… Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δυο τεράστια σίδερα τρύπησαν κυριολεκτικά τον ουρανό αλλά και το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου του γνωστού τραγουδιστή.

1.jpg
Όπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο αμάξι αποτελεί… θηρίο, μιας και είναι ιδιαίτερα ογκώδες, πολυτελές και αρκετά ασφαλές αυτοκίνητο. Έτσι, το γεγονός πως τα σίδερα κατάφεραν να τρυπήσουν τον ουρανό αλλά και να διαλύσουν το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου δείχνει πόσο δυνατή ήταν η σύγκρουση…

2.jpg
Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μαρτυρίες των κατοίκων που ανέφεραν πως η σύγκρουση ακούστηκε σαν ένα τρένο που διαπέρασε τις μπάρες.

3.jpg
Πληροφορίες θέλουν και το ��να από τα σίδερα να είναι αυτό που τραυμάτισε θανάσιμα τον Παντελή. Μάλιστα, οι Πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν τη μία με αλυσοπρίονο κατά τον απεγκλωβισμό του γνωστού καλλιτέχνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Σάββατο, κοντά στο πατρικό του, η κηδεία του Παντελή Παντελίδη!

Οι παιδικές φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη… στο προφίλ της μητέρας του!

Ξέσπασε σε λυγμούς o Stan για το ��αμό του Παντελίδη έξω από το Teatro

Στη μνήμη του Παντελίδη αφιέρωσε την εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης