​Μία 30χρονη και μία 21χρονη ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη τη στιγμή που το τζιπ του πέρασε πάνω από τις μπάρες και «καρφώθηκε» σε δέντρο, κόβοντας το νήμα της ζωής του. Και οι δύο νοσηλεύονται τραυματισμένες, η μία σε σοβαρότερη κατάσταση.

Στο αμάξι του τραγουδιστή επέβαιναν η Μυρσίνη Αρναούτη, 30 ετών, από τη Λέσβο και η Ευφροσύνη - Στυλιανή Κυριακού, 21 ετών, από του Ζωγράφου.

collageααααα.jpg
(Η Μυρσίνη Αρναούτη)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής, αφού έφυγε από την πρόβα του στο «Teatro» βρέθηκε σε γνωστό club το «Απλά Ελληνικά», στην παραλιακή, στο οποίο εργάζεται η 21χρονη, για να διασκεδάσει. Εκείνη την ημέρα η 21χρονη είχε ρεπό, αλλά πήγε στο μαγαζί για να βρει την παρέα της. Στη συνέχεια, οι τρεις τους λέγεται ότι πήγαν σε φιλικό σπίτι και, νωρίς το πρωί, πήραν το δρόμο της επιστροφής, όπου συνέβη το μοιραίο

collageκυριακου.jpg
(Η Ευφροσύνη - Στυλιανή Κυριακού)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν σοκαρισμένες και τραυματισμένες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως η 30χρονη έχει σοβαρό τραύμα στο αριστερό της πόδι και στο χέρι και οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το άκρο της, ενώ η 21χρονη έχει χτυπήσει ελαφρά. Επίσης, οι γιατροί τους πήραν αίμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

12670243_1173601292651540_8769856947108146623_n.jpg
(Οι δύο κοπέλες σε κοινή έξοδό τους, στις 12 του μήνα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΘΡΗΝΕΙ η τελευταία γνωστή σχέση του Παντελίδη: «Λύγισε» σε τηλεφωνική επικοινωνία με το star.gr

- Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια από το «παγωμένο» πλάνο στο σημείο του δυστυχήματος

- Στο νοσοκομείο ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ο Αντώνης Ρέμος για τον Παντελίδη