Ασύλληπτη η τραγωδία που συνέβη χθες στο Πέραμα, με το θάνατο μιας 57χρονης γυναίκας… εξαιτίας μιας χύτρας!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η χύτρα - πιθανόν από μη αποσυμπίεση – εξερράγη μπροστά στην άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα το καπάκι να εκσφενδονιστεί με ασύλληπτη ταχύτητα και να την χτυπήσει θανάσιμα στο πρόσωπο και το λαιμό.

Ήταν 09.15 το πρωί της Τρίτης, όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, από το σπίτι που βρίσκεται στην οδό Σαπφούς στο Πέραμα. Η 57χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά. Σημειώνεται ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκλήθηκε κοίλωμα βάθους 10 εκατοστών στην ηλεκτρική κουζίνα!

«Ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και τρέξαμε να δούμε τι είναι. Ακούστηκε σε όλη τη γειτονιά ο θόρυβος. Φώναζαν τα παιδιά της, ο άντρας της… γινόταν χαμός» αναφέρει γείτονας.

«Ακούστηκε μια έκρηξη, μέσα στο σπίτι ήταν ο άντρας της και τα 2 από τα 3 της παιδιά. Ακούσαμε φωνές, δεν είχαμε καταλάβει στην αρχή τι είχε γίνει, μαζεύτηκαν συγγενείς, γιατί στην πολυκατοικία μένουν οι αδελφές της» εξήγησε ένοικος της πολυκατοικίας.

Αναζητούνται στοιχεία προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν υπήρχε κατασκευαστικό λάθος ή αν η γυναίκα βιάστηκε να την ανοίξει πριν εκτονωθεί η πίεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η χύτρα ήταν παλαιού τύπου.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί στο εξωτερικό, όπως βλέπετε στο βίντεο. Τον Οκτώβριο του 2014, χύτρα εξερράγη σε ισ��ανικό εστιατόριο και προκάλεσε υλικές ζημιές. Το 2012, υπεύθυνοι αμερικανικού εστιατορίου προσπάθησαν να ανοίξουν τη χύτρα… το περιεχόμενο της οποίας εκσφενδονίστηκε στον αέρα.