Ένας συμφοιτητής και φίλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως άκουσε για ένα σκηνικό βασανισμού.

Συγκεκριμένα, άκουσε πως είχαν δέσει τον αδικοχαμένο Βαγγέλη με μια μπλούζα και τον έσερναν στον διάδρομο της γαλακτοκομικής σχολής.

«Μιλάμε για καψώνια που ούτε στον στρατό δεν γίνονται, απάνθρωπα. Ήτα�� πράγματα που τα συνειδητοποίησα σε συζητήσεις μου με τον Βαγγέλη που προσπαθούσε να με καθησυχάσει ότι όλα πάνε καλά. Ότι πρόβλημα και να είχε, δεν το έλεγε σε κανέναν. Ήταν τόσο επιφυλακτικός, τόσο προστατευτικός, που δεν ήθελε να στεναχωρήσει κανέναν. Γι’ αυτό το λόγο δεν είχε μάθει κάτι η οικογένεια. Αν είχε μάθει κάτι η οικογένεια, ο Βαγγέλης θα ήταν ακόμα ζωντανός. Ήταν τόσο σκληρά τα βασανιστήρια. Είναι πραγματικό γελοίο το πόσο χαμηλά πέφτουν κάποιοι άνθρωποι. Τον χτυπούσαν και διάφορα τέτοια. Ήταν πλάκες που αξίζουν φυλακή. Άκουσα για ένα σκηνικό ότι τον είχαν δέσει με μια μπλούζα και τον έσερναν στον διάδρομο. Ούτε ζώα δεν συμπεριφέρονται έτσι», είπε ο Νίκος.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...