Διχασμένοι εμφανίζονται οι αγρότες και ξεσπούν μεταξύ τους καυγάδες, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προετοιμάζει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Χθες, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μόλις πληροφορήθηκε την πρωτοβουλία των 28 μπλόκων να υποβάλουν στο Μαξίμου τα αι��ήματά τους, δήλωσε πως η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα καθυστερήσει, μέχρι να υπάρξει ισχυρή αντιπροσωπευτικότητα της επιτροπής των αγροτών. Σήμερα, ως δια μαγείας, η Όλγα Γεροβασίλη ανακάλυψε πλειοψηφία στους αγρότες που επιθυμούν διάλογο!

«Εκτιμούμε ότι το κομμάτι των αγροτών που ανταποκρίνεται στην κυβερνητική πρόσκληση είναι πλέον πλειοψηφικό. Η κυβέρνηση μελετά τα αιτήματα των αγροτών και αμέσως με την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες θα γίνει η συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον Πρωθυπουργό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο το "ρήγμα" στο μέτωπο των αγροτών δείχνει να βαθαίνει, καθώς οι τόνοι μεταξύ αγροτοσυνδικαλιστών ανέβηκαν επικίνδυνα! Στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Βαγγέλης Μπούτας από το μπλόκο της Νίκαιας,συγκρούστηκε σφοδρά με τον γραμματέα του συντονιστικού Γιάννη Παναγή, όταν μάλιστα αναφέρθηκε στον διορισμό του τελευταίου στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.

«Όταν εμείς δουλεύαμε για την επιτυχία του συλλαλητηρίου στην Αθήνα κι έγινε αυτός ο χαμός αυτός αυτοί την προηγούμενη μέρα αντί να δουλέψουν μαζεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη να κανονίσουν το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό» είπε ο Β. Μπούτας.

«Την προ��γούμενη βδομάδα έφυγε άλλη μία επιστολή από τα Τέμπη αλλά δεν είδα να ματώσει κανένα ρουθούνι» είπε από την πλευρά του, ο Γ.Παναγής.

Αγρότης δείχνει Χρυσή Αυγή για τα επεισόδια στο Χαϊδάρι

Την ίδια ώρα αγρότης από τη Λακωνία σε τοπικό κανάλι, μίλησε για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ στο Χαϊδάρι... δείχνοντας Χρυσή Αυγή.

«Έπρεπε και να έρχονταν τα ΜΑΤ εκεί και να σταματήσουν την Πελοπόννησο να δοθεί μια αφορμή. Την αφορμή την έδωσε η ΧΑ, έκανε τη δουλειά της . Να ‘ναι καλά τα παιδιά. Εμείς τρώγαμε ξύλο στο Χαϊδάρι, ήμασταν έξι ώρες εκεί και ο Μπούτας έκανε θριαμβευτική είσοδ�� να τον γράφουν τα κανάλια» είπε χαρακτηριστικά.

Κάστρο Βοιωτίας: Αγρότες ξεφουσκώνουν τα λάστιχα των τρακτέρ
Οι αγρότες στο Κάστρο Βοιωτίας ξεφουσκώνουν τα λάστιχα των τρακτέρ σε μια συμβολική κίνηση δηλώνοντας έτσι ότι είναι αποφασισμένοι να μείνουν στα μπλόκα για όσο χρειαστεί.