​Σε ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα πρωταγωνίστησαν, δυο εκ τω��... συνδικαλιστών των αγροτών.

Ο Γραμματέας του Συντονιστικού αγροτών, Γιάννης Παναγής και ο επικεφαλής στο μπλόκο της Νίκαιας Βαγγέλης Μπούτας αντήλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Μπούτας κατήγγειλε ότι όσοι πήγαν σε διάλογο με την κυβέρνηση είναι κομματικά υποκινούμενοι.

«Τα είχαν κανονίσει. Άλλωστε μαθημένοι είναι αυτοί σε τέτοιες κινήσεις. O κ. Παναγής είναι στη ζάχαρη. Είναι φιλαράκια. Τα ίδια έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια», σημείωσε ο κ. Μπούτας. «Είναι στρωμένο το τραπέζι, από πριν. Δεν ήσουνα λαγός του Σαμαρά στην προηγούμενη κινητοποίηση; Δεν καθόσουνα στο ίδιο τραπέζι με τον Αποστόλου; Είσαι λαγός και με 8 πόδια» πρόσθεσε.

«Εσύ είσαι λαγός. Φυσικά και δεν είμαι στη ζάχαρη, φυσικά πιάστηκε για άλλη μια φορά αδιάβαστος ο κ. Μπούτας», ήταν η απάντηση του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, Γιάννη Παναγή.

«Μιλάει ποιος για κομματικούς στρατούς; Αυτός που στην ουσία, εντεταλμένα, υπηρετεί ένα κόμμα και αυτό που κάνει συνεχώς είναι, και σαν πρώην βουλευτής, και σαν υποψήφιος, να σπιλώνει συνειδήσεις αγροτικών φρονημάτων. Τον καταγγέλλω λοιπόν για ακόμα μια φορά ως προβοκάτορα για οτιδήποτε λέει», πρόσθεσε ο κ. Παναγής.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του καυγά.