​Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα οι αγρότες επέστρεψαν στα μπλόκα και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς εκτός από τις εθνικές οδούς κλείνουν πλέον και τους παρακαμπτήριους δρόμους.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Οι αγρότες στο μπλόκο των Τεμπών αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστή την εθνική μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή που θα συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό ενώ και οι παρακαμπτήριες οδοί είναι κλειστές στη Μελούνα από τις 4 το απόγευμα έως και τις 12 το βράδυ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ "ΕΜΦΡΑΓΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩ�� - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, οι αγρότες του δήμου Δέλτα ξανάκλεισαν επ΄αόριστον τα διόδια των Μαλγάρων και στα δύο ρεύματα.

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ

Εν τω μεταξύ, αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι οπλισμένος με υπομονή, καθώς:

Αρχικά για να αποφύγει το μπλόκο του Κάστρου θα πρέπει να ακολουθήσει την παλαιά εθνική οδό για να βγει στο χωριό Δαύλεια. Μετά να κατευθυνθεί προς το χωριό Δαμάστα για να παρακάμψει τα μπλόκα του Μπράλου και της Ανθήλης.

Από εκεί για να αποφύγει το μπλόκο του Δομοκού, θα μπει στο χωριό Περιβόλι. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς Ελασσόνα, αφού τα Τέμπη είναι κλειστά. Μετά θα πάρει το δρόμο προς το χωριό Σκοτίνα για να αποφύγει το μπλόκο της Κατερίνης. Θα μπει για λίγο στην εθνική, αλλά θα παρακάμψει αναγκαστικά προς τη Σίνδο, μιας και τα διόδια των Μαλγάρων είναι κλειστά. Από εκεί μπορεί να βγει στη νέα εθνική οδό και να φτάσει Θεσσαλονίκη.

ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ουρές σχηματίστηκαν, το βράδυ της Κυριακής, στην Αθηνών - Κορίνθου, αφού οι αγρότες της Πελοποννήσου έχουν αποκλείσει επ΄αόριστον και τη νέα, αλλά και την παλαιά εθνική.

Μάλιστα απειλούν ότι από την Τετάρτη δε θα επιτρέπουν σε κανένα φορτηγό που μεταφέρει αγροτικά προϊόντα να περάσει από την Πελοπόννησο στην Αθήνα.

ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Την κλιμάκωση τω�� κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν αυτή την ώρα και οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα προχωρήσουν και σε καταλήψεις σε εφορίες και σε δικαστικά κτήρια μέχρι την Παρασκευή.

Επιπλέον, στη Νίκαια, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη αγροτών όπου όλα μαζί τα μπλόκα θα συναποφασίσουν πως ακριβώς θα κινηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιδράσεις αγροτών για τους συναδέλφους τους που πήγαν στο Μαξίμου- Ποιες προτάσεις κατέθεσαν;

Μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδηλωτές: "Το κάνετε για τα κανάλια"-Στο Star ο διάλογος φωτιά