Σε βαρύ κλίμα κηδεύεται αυτή την ώρα ο Αναστάσιος Τουλίτσης, ο υποπλοίαχος του μοιραίου Αγκούστα Μπελ του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη την Πέμπτη στη νήσο Κίναρο.

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πως αποχαιρετούν για πάντα το καμάρι τους, τον ήρωα τους, που σε ηλικία 37 ετών έφυγε από τη ζωή πάνω στο καθήκον για την πατρίδα.

Η σορός του άτυχου κυβερνήτη εντοπίστηκε χθες Παρασκευή, σε γκρεμό κάτω από συντρίμμια του έλικα, καθιστώντας το αδύνατο να βρεθεί νωρίτερα.

130216120405_5406.jpg
Την Πέμπτη είχαν εντοπιστεί και αναγνωριστεί οι σοροί των δύο άλλων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που επέβαιναν στο ελικόπτερο, του συγκυβερνήτη, Κ. Πανανά και του ανθυπασπιστή Ε. Ευαγγέλου.

Η εξόδιος ακολουθία του Αναστασίου Τουλίτση ψάλλεται στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Το παρών έχει δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος από χθες το βράδυ θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

130216120408_8214.jpg
Την Κυριακή στις 13.00, στην τελευταία του κατοικία θα συνοδέψουν φίλοι και συγγενείς, τον Κωνσταντίνο Πανανά, ο οποίος ήταν υποπλοίαρχος και συγκυβερνήτης του ΑναστασίουΤουλίτση, ενώ τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του Ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.