​Από την πρώτη στιγμή το star.gr είχε πει ότι θα σκάσουν ηχηρά ονόματα από τη showbiz και τον επιχειρηματικό κόσμο για εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου και της Γλυφάδας και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Ο κοριός της αστυνομίας, που κατέγραφε εδώ και ένα χρόνο συνομιλίες ενός 52χρονου ιδιοκτήτη γνωστού bar – restaurant στο Κολωνάκι με την υψηλή πελατεία του, έβγαλε λαβράκι και αποκάλυψε ένα άκρως οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στο οποίο σύχναζαν πασίγνωστοι ηθοποιοί της τηλεόρασης και επιχειρηματίες με τις συζύγους τους, διαδραμάτιζε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα και αναζητείται από την αστυνομία.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κάνει χρυσές δουλειές από τη διακίνηση ναρκωτικών και ετοιμαζόταν να ανοίξει και νέο εστιατόριο στην Αθήνα.

Από τις καταγραφές του υπερκοριού, προκύπτει πως σύζυγος πασίγνωστου επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, επικοινωνούσε πολύ συχνά με τον 52χρονο και του παράγγελνε κάθε φορά κοκαΐνη, αξίας άνω των 200 ευρώ τη φορά.

Επίσης, ανάμεσα στο πελατολόγιο του 52χρονου καταζητούμενου είναι και πασίγνωστος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί σε γνωστό σήριαλ της τηλεόρασης και ο οποίος έχει καταγραφεί να του ζητά «δύο πακέτα τσιγάρα», συνθηματικό για δύο γραμμάτια κοκαΐνης, αξίας 200 ευρώ.

Ο καλύτερος πελάτης του όμως ήταν γνωστός επιχειρηματίας του Κολωνακίου, ο οποίος αγόραζε για τον ίδιο και την παρέα του κοκαΐνη αξίας άνω των 500 ευρώ.

Τα delivery και τα… μπλόκα των αγροτών

Το κύκλωμα ήταν τόσο καλά οργανωμένο που πραγματοποιούσε ακόμα και delivery. Όμως τις τελευταίες μέρες, υπήρχαν κ��θυστερήσεις στις… παραδόσεις, με τους πελάτες να κάνουν πολλά παράπονα.

Από τις συνομιλίες, προκύπτει ότι ο 52χρονος απέδιδε τις… καθυστερήσεις στα μπλόκα των αγροτών, καθώς όπως έλεγε στους πελάτες του δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά των αγροτών, μιας και μαζί με τα αγροτικά μπλόκα είχαν αυξηθεί και τα μπλόκα της αστυνομίας.

Το γλωσσάρι των μελών του κυκλώματος

Φυσικά, o 52χρονος χρησιμοποιούσε ειδικά συνθηματικά με τους πελάτες του για να καλύπτει τα νώτα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην ογκώδη δικογραφία οι συνθηματικές ονομασίες που χρησιμοποιούνταν ήταν οι εξής:

Κρεμούλα: μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA.
Κοκορέτσι: Κοκαΐνη.
Τσόκο: το κατεργασμένο χασίς τύπου “σοκολάτα”.
Φου: χασίς τύπου “φούντα”.
Σκου: χασίς τύπου skunk.

Διαβάστε επίσης:

ΝΤΟΥ της ΕΛ.ΑΣ σε Γλυφάδα και Κολωνάκι-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ Αθηναίοι σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης!