Συγκλονισμένη παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νήσο Κίναρο!

Τα σωστικά συνεργεία μέχρι στιγμής έχουν εντοπίσει τις σορούς των δύο εκ των τριών μελών του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι σοροί βρέθηκαν στην πλαγιά της απόκρημνης περιοχής της Κινάρου σε απόσταση 40-50 μέτρων από την κορυφή όπου είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια.

Το ελικόπτερο ήταν τύπου ΑΒ-212, και κατέπεσε βορειοδυτικά της νήσου Κινάρου, κοντά στη Λέρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείο της πρόσκρουσης ήταν σε υψόμετρο 295 μέτρων, υπερδιπλάσιο του ύψους στο οποίο πετούσε το ελικόπτερο μετέχοντας στην άσκηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο της πρόσκρουσης αποκόπηκε η ουρά του ελικοπτέρου. Συγκεκριμένα στις 07:01 το πρωί βρέθηκαν τμήματα του ελικοπτέρου σε απόκρημνη περιοχή της Κινάρου και ήταν το ουραίο τμήμα του Agusta Bell.

Οι σοροί των δυο άτυχων χειριστών εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, όπου πιθανότατα κ��τέληξε το κυρίως τμήμα του ελικοπτέρου.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή των ερευνών, όπου συνετρίβη το ελικόπτερο μεταβαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρέθηκαν ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού πάνω στην Κίναρο

ΜΟΝΟ στο star.gr: Το προφίλ των πιλότων του ελικοπτέρου - Ο ένας ετοιμαζόταν να παντρευτεί!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Αιγαίο! ΝΕΚΡΟΙ οι πιλότοι του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού

Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου πήγε προς επικίνδυνη χαράδρα μήπως βρει ίχνος του ελικοπτέρου!

ΑΥΤΗ είναι η άγνωστη Κίναρος- Όλα όσα δεν ξέραμε για τους δύο Ροβινσώνες του νησιού

Συγκλονίζει η μοναδική κάτοικος της Κινάρου που βρήκε τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ του ελικοπτέρου