​Μία φοβερή εξέλιξη έχει η υπόθεση δολοφονίας ενός 44χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 21 Ιουνίου 2012, μέσα στο σπίτι του στην οδό Δυρού στο Αιγάλεω.

Η αποκάλυψη ήρθε μετά από 3,5 χρόνια, αφού η σύζυγός του ομολόγησε πως ήταν εκείνη που τον σκότωσε, κατά λάθος, όπως ισχυρίζεται, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που είχε κρυμμένο κάτω από το μαξιλάρι του.

Ο 44χρονος είχε βρεθεί νεκρός πάνω στο κρεβάτι με μία σφαίρα να έχει διαπεράσει τον αυχένα του. Το δικό του όπλο είχε βρεθεί στο πάτωμα. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι από αυτό είχε προκληθεί ο θάνατός του.

Η μπαλκονόπορτα δεν είχε ίχνη παραβίασης. Η συνομήλικη σύζυγος υποστήριξε ότι έβλεπε τηλεόραση στο καθιστικό και την είχε πάρει ο ύπνος στην καναπέ. Οι δύο γιοι τους, ηλικίας 18 και 16 ετών τότε, κοιμόντουσαν στα δωμάτια τους, ένας από αυτούς άκουσε τον πυροβολισμό, πήγε στο δωμάτιο όπου βρήκε νεκρό τον πατέρα του.

Ομολόγησε μετά από 3,5 χρόνια η σύζυγος
Στις αρχές Δεκεμβρίου 2015, η γυναίκα αποφάσισε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί, γεγονός που έκρυβε ακόμα και από τα παιδιά της. Ομολόγησε λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου, το χέρι της ακούμπησε το πιστόλι και στην προσπάθεια της να το σπρώξει , αυτό εκπυρσοκρότησε σκοτώνοντας το σύζυγό της. Από το σοκ, πέταξε το όπλο στο πάτωμα και μετά για να μη χαρακτηριστεί δολοφόνος, υποστήριξε ότι κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο.
Ο άτυχος άνδρας ήταν γυμνασμένος και οπλοφορούσε νόμιμα
Οι αρχικές εκτιμήσεις δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο της εγκληματική�� ενέργειας. Ωστόσο, η εξουδετέρωση του από τους δράστες ήταν λίγο δύσκολη, καθώς το θύμα είχε ύψος 2 μέτρα, ήταν γυμνασμένος και εκπαιδευμένος ενώ εργαζόταν και ως συνοδός ασφαλείας γνωστού επιχειρηματία τσιμεντοβιομηχανίας και οπλοφορούσε νόμιμα. Μετά από διάρρηξη στο σπίτι τους, είχε μονίμως κάτω από το προσκεφάλι του οπλισμένο το όπλο.
Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της και οι δικαστικές αρχές θα κρίνουν τελικά αν ήταν πράγματι ένα θλιβερό ατύχημα ή αν υπήρχε δόλος.