​Δεν πίστευε στα αυτιά του , ο 60χρονος βιοπαλαιστής, ο οποίος διατηρεί ένα μικρό μαγαζάκι στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, ότι είναι ο ένας από τους δύο υπερτυχερός που κέρδισε 1.227.412 ευρώ στο Τζόκερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο υπερτυχερός δεν γνώριζε ότι το δελτίο αξίας 2,5 ευρώ που κατέθεσε το πρακτορείο του Σάκη Καλαθενού στην Ιαλυσό, κέρδισε, αλλά ούτε και είχε ακούσει ή διαβάσει την προηγούμενη μέρα, ότι στη Ρόδο έπεσε το ένα από τα δύο χρυσά δελτία!

Ο 60χρονος μπήκε στο πρακτορείο σήμερα το πρωί, κρατώντας στα χέρια του το τυχερό δελτίο, πήγε στον πράκτορα του ΟΠΑΠ, του το έδωσε και τον ρώτησε αν κερδίζει!

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος ο πράκτορας, όταν είδε ότι το δελτίο αυτό ήταν εκείνο που κέρδισε το 1,2 εκατομμύρια, του το ανακοίνωσε χαμηλόφωνα!

Ο 60χρονος όμως, δεν πίστευε στα αυτιά του!

-Πόσα είπατε ότι κέρδισα; 1 εκατομμύριο 200.000 χιλιάδες ευρώ;
-Μάλιστα, του απάντησε ο πράκτορας.
-Είστε σίγουρος; - τον ρώτησε ο 60χρονος.

-Πιο σίγουρος δεν γίνεται, του απάντησε με χαμόγελο ο πράκτορας, ο οποίος ταυτόχρονα ενημέρωσε και τον ΟΠΑΠ.

Ο ίδιος του έδωσε συμβουλές να τηρήσει την ανωνυμία του αφενός και αφετέρου τον ενημέρωσε πώς θα εισπράξει τα χρήματα μέσω του ΟΠΑΠ στον λογαριασμό του.

Ο συγκεκριμένος υπερτυχερός, ήταν συστηματικός παίκτης του πρακτορείου του κ. Σάκη Καλαθενού, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ηρακλειδών.

Έπαιζε κάθε εβδομάδα μικρά ποσά και κάθε φορά έρχονταν και έφερνε την επόμενη μέρα το δελτίο του, δίνοντάς το στον πράκτορα για να του πει αν κέρδιζε και τι ακριβώς. Δεν είχε κερδίσει στο παρελθόν σημαντικά ποσά. Ήταν όμως τακτικός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ και του ΛΟΤΤΟ κάθε εβδομάδα.

πηγή: rodiaki