​Τρεις άνδρες, ηλικίας 40, 36 και 45 ετών, συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Μάλιστα ο ένας εξ΄αυτών, ο 40χρονος είναι διευθυντικό στέλεχος της φυλακής Τρικάλων, όπως αναφέρει το trikalaola.

To χρονικό της υπόθεσης
Χθες το βράδυ, ο 40χρονος διευθυντής των φυλακών, προμηθεύτηκε μαζί με τον 36χρονο, ποσότητα κοκαΐνης από τον 45χρονο.
Στη συνέχεια, ο 40χρονος πήγε με το αυτοκίνητο του στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, όπου πριν μπει στο κτίριο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,7 γραμμαρίων.
Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 0,9 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 36χρονου, στην οποία και συνελήφθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 45χρονος. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 88,4 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι και 73 φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 465 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την υπόθεση- Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων ο Διευθυντής Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων
«Το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2016 συνελήφθη, από αστυνομικούς, ο Διευθυντής της Φυλακής Τρικάλων για αδίκημα σχετικό με τα ναρκωτικά, καθώς σε σχετική έρευνα βρέθηκε πάνω του ποσότητα 0,7 γραμμ. κοκαΐνης. Ο ανωτέρω κρατείται και πρόκειται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα.
Tο Υπουργείο Δικαιοσύνης κίνησε αμέσως τη σχετική πειθαρχική διαδικασία, απηύθυνε ερώτημα για τη θέση του σε αργία και έθεσε τον διωκόμενο σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.��ο Υπουργείο Δικαιοσύνης κίνησε αμέσως τη σχετική πειθαρχική διαδικασία, απηύθυνε ερώτημα για τη θέση του σε αργία και έθεσε τον διωκόμενο σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.
Η αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών στη φυλακή γίνεται με τον καθιερωμένο έλεγχο, αλλά και με προγράμματα σωματικής αποτοξίνωσης και ψυχικής απεξάρτησης. Κάθε άλλη επαφή με τα ναρκωτικά, όποιον και αν αφορά, αντιμετωπίζεται με τον αναγκαίο και δίκαιο ποινικό έλεγχο».