Εκατοντάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το οποίο έγινε το περασμένο Σάββατο στο Σελί Ρεθύμνου.

Πολίτες από όλη την Ελλάδα, -οι οποίοι ένιωσαν την αγωνία και τον πόνο για το χαμό του 21χρονου φοιτητή, που είχε πέσει θύμα bullying- στάθηκαν ένα χρόνο μετά, ξανά στο πλευρό της οικογένειας.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς και τα αδέλφια του Βαγγέλη, που έχασαν τον άνθρωπο τους τόσο άδικα από τη ζωή. Ακόμα, περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται.

«Ενώ έχει περάσει ένας χρόνος είναι πιο δύσκ��λα, από όταν ήταν παλαιοτέρα. Εμείς είχαμε δηλώσει από την αρχή, ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αν και είναι γνωστό ότι η δικαιοσύνη πηγαίνει με ρυθμούς χελώνας και αυτό δημιουργεί κάποια θέματα, γιατί γράφονται πράγματα που δεν ευσταθούν και κάνουν κακό στην οικογένεια» δήλωσε ο θείος του Βαγγέλη, κ.Γιώργος Βιβιαδάκης και πρόσθεσε:

«Η θυσία του Βαγγέλη θα σώσει πολλά παιδιά και αυτό ήδη φαίνεται γιατί υπάρχει μια ευαισθησία στα σχολεία, γίνονται σεμινάρια για το bullying, κ��λ».

Σημειώνεται ότι η νέα ανακρίτρια Ιωάννινων που ανέλαβε την υπόθεση του 21χρονου Κρητικού, άνοιξε πρόσφατα το φάκελο της υπόθεσης και πολύ σύντομα θα αρχίσουν να περνούν την πόρτα της οι πρώτοι μάρτυρες, οι οποίοι και θα κληθούν να απαντήσουν σε βασανιστικά ερωτήματα, ώστε να χυθεί επιτέλους φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.