Δέκα μήνες μετά το φρικτό έγκλημα στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, που έμελλε να γίνει το κολαστήριο της μικρής Άννυ, η υπόθεση που προκάλεσε αποτροπιασμό, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Το βούλευμα των δικαστών εναντίον του 27χρονου «πατέρα», Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ, φέρνει στο φως λεπτομέρειες για τη δολοφονία αλλά και για τη… ψύχραιμη (άκουσον, άκουσον) στάση του, που σοκάρουν!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Star, το βούλευμα-καταπέλτης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, αναφέρει ότι «ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σκότωσε την Άννυ με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειες του τεμαχισμού με μαχαίρι, του βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από τον ιατροδικαστή το πως αρχικά προκάλεσε τον θάνατό της».

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος "πατέρας" σκότωσε το ίδιο του το παιδί, όντας απολύτως ήρεμος κι έχοντας πλήρη επίγνωση των φρικτών πράξεών του, σκόρπισε και τα κομμάτια του άψυχου σώματος του σπλάχνου του, προκειμένου να εξαφανίσει οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να τον ενοχοποιήσει!

Ο δε ψυχίατρος που εξέτασε τον 27χρονο δεν διέγνωσε την παραμικρή μεταμέλεια για το έγκλημα(!), ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος έφτασε στο σημείο να πει ότι το παιδί ίσως πέθανε από… στεναχώρια που δεν έβλεπε τους παππούδες του στη Βουλγαρία.

Το βούλευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Χαρακτηριστική της προσωπικότητάς του και της έλλειψης μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική προκλητική απάντηση που έδωσε στον ψυχίατρο ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στεναχώριας που δεν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία».

Τέλος, οίκτο για το άτυχο κοριτσάκι προκαλεί κι η μαρτυρία για το τι περνούσε στα χέρια του πατέρα της η μικρή, η οποία περιέγραφε στους παππούδες της πως ο πατέρας της ήταν σε καλή κατάσταση μόνο όταν έλλειπε από το σπίτι και πως είχε νεύρα όταν ήταν μαζί της!