​Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πάνω από το Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και ημιορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε για σήμερα. Τα φαινόμενα στα δυτικά και τη Δυτική Μακεδονία γρήγορα θα σταματήσουν ενώ σταδιακή βελτίωση αναμένεται έως τις βραδινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρ��κή Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από το βράδυ.

Στην Αττική

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, πιθανή καταιγίδα τις πρώτες πρωινές ώρες και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε στην Αττική. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και μετά θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά του νομού, λίγα χιόνια στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.