​Η σημερινή απεργία νέκρωσε όλη τη χώρα. Τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν κλειστά, ενώ παρέλυσαν οι συγκοινωνίες.

Ωστόσο, η απόφαση των σούπερ μάρκετ να λειτουργήσουν κανονικά, προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα στην Αλεξανδρούπολη οι διαδηλωτές πέταξαν άχυρα στην είσοδο σούπερ μάρκετ επειδή λειτούργησε κανονικά… ή μάλλον προσπάθησε να ανοίξει και να δουλέψει.

Και στη Ναύπακτο όμως οι απεργοί «κατέβασαν» τα ρολά σε πολυκαταστήματα και για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να πάνε στην πορεία. Σύμμαχο οι εργαζόμενοι είχαν τα τρακτέρ που έφτασαν μέχρι την είσοδο καταστήματος. Εργαζόμενοι και λιγοστοί πελάτες μάλλον ξαφνιάστηκαν από το θέαμα….!

Στα διόδια Αφιδνών, ανθοπαραγωγοί μπούκαραν με τα φορτηγά ανεφοδιασμού.

Στην Αττική πάντως σήμερα τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα, παρέμειναν κλειστά. Νέκρωσαν όλοι εμπορικοί δρόμοι. Κλειστά τα φαρμακεία, κλειστά τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, ενώ στη Λειβαδιά κλειστά ήταν μέχρι και τα γραφεία τελετών.

Στα μέσα μαζικής μεταφορά��: Ηλεκτρικός, τρόλεϊ και ταξί δεν κινούνταν στην Αθήνα. Στο σταθμό Λαρίσης κάποιοι επιβάτες μάταια περίμεναν ταξιδέψουν. Και οι σταθμοί του μετρό έκλεισαν στις 4 το μεσημέρι. Τα μόνα μέσα μαζικής μεταφοράς που κυκλοφορούσαν ήταν τα μπλε λεωφορεία.

Αύριο Παρασκευή, σειρά έχουν να διαδηλώσουν οι ένστολοι, διαμαρτυρόμενοι και αυτοί με την σειρά τους για το ασφαλιστικό. Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα συγκεντρωθούν στις 4 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χιλιάδες κόσμου στα συλλαλητήρια-ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ το κέντρο-Νέκρωσαν τα ΜΜΜ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισοδιακή είσοδος φορτηγών στα Τρίκαλα για να συμμετάσχουν στην απεργία

Ο παππούς fashion icon της πορείας!

ΣΩΒΡΑΚΑ και γραβάτες- Το πανό που έκλεψε την παράσταση

Ο μηχανόβιος παππούς με την "φτιαγμένη" μηχανή στην πορεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ