​Μετά από ένα μήνα αγωνίας τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Μελίνας βγήκαν και αφού παραδοθούν στον εισαγγελέα, θα γνωστοποιηθούν στην οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τις τοξικολογικές εξετάσεις αναφέρουν ότι το παιδάκι πέθανε από αναπνευστική δυσχέρεια.

Το γράμμα της μητέρας, που δημοσίευσε ο πατέρας της Μελίνας στο facebook περιγράφει το δράμα της οικογένειας και συγκλονίζει: «Ένας μήνας που μοιάζει με χρόνια. Ένας μήνας που μοιάζει με κακό όνειρο. Ένας μήνας, με το άλλο μισό της Μελίνας, την αδερφή της, που είναι τόσο χαμένο. Που δε μπορεί ��α εκφράσει τι νιώθει, που δε καταλαβαίνει γιατί έφυγε το άλλο της μισό. Ένα χαμένο παιδάκι που μου ζητάει να πάω στον ουρανό να τη φέρω πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος, δε ξεπερνιέται ποτέ ότι κι αν κάνεις».
Την ίδια ώρα, ο πατέρας της άτυχης μικρής εκφράζει τον πόνο του με μία νέα μαντινάδα, γράφοντας στο facebook:
«Αυτούς που σε ξερίζωσαν
νερατζολεμονιά μου
νεκρούς να τση περάσουνε
από τη γειτονιά μου».
par1.jpg

Αινιγματική είναι η τελευταία ανάρτηση του κ.Παρασκάκη, στην οποία σημειώνει:
«Μη βιάζεστε, υπάρχει και η αθέατη πλευρά της Σελήνης… Ο νοών νοείτω και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω… (όποιος έχει αυτιά ν’ ακούει, ας ακούει). Προς ενημέρωσή σας…».
par2.jpg

Θρίλερ με την ομολογία της αναισθησιολόγου
Παρότι η αναισθησιολόγος- ξαδέλφη του Παύλου Πολάκη παραδέχθηκε ότι έκλεψε οπιούχα φάρμακα από το νοσοκομείο, στο φάκελο της, η ομολογία της εξαφανίστηκε. Ο υπεύθυνος για την ΕΔΕ, διοικητής του νοσοκομείου, δηλώνει πως δεν ξέρει γιατί εξαφανίστηκε η ομολογία.
Έντονη είναι η αντίδραση της Ματίνας Παγώνη που ήταν εισηγήτρια την περασμένη Παρασκευή στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο για την υπόθεση και επιμένει πως η ομολογία δεν υπήρχε στο φάκελο, αφήνοντας υπόνοιες ότι κάποιος ή συγκαλύπτει ή δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.
Πάντως τρεις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσαν ερωτήσεις σχετικά με την καθυστέρηση στις διαδικασίες που αφορούν την υπόθεση της μικρής Μελίνας αλλά και τις παραλείψεις με το φάκελο της αναισθησιολόγου για τα οπιούχα φάρμακα.