Θυμάστε τη γλυκιά φωτογραφία που είχε κάνει το γύρο του κόσμου κι έδειχνε τρεις τρυφερές γιαγιάδες να ταΐζουν ένα προσφυγόπουλο στη Λέσβο; Ε λοιπόν, η μια εξ αυτών είναι υποψήφια για το Νόμπελ Ειρήνης!
υθκυθκρ.jpg

Ο λόγος για τη γιαγιά Μηλίτσα Καμβύση, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για την υποψηφιότητά της, τονίζοντας πως ΔΕΝ θέλει το Νόμπελ. Ναι, καλά διαβάσατε και η αιτία είναι ότι δεν είναι υποψήφιες κι οι φίλες της!

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν το θέλω το Νόμπελ, γιατί δεν είναι υποψήφιες και οι φιλενάδες μου», ενώ σχετικά με το πώς αντέδρασαν οι φίλες της στο άκουσμα αυτής της υποψηφιότητας, η γιαγιά Μηλίτσα ανέφερε χαριτωμένα «δεν έχουμε ανταμώσει ακόμα».

Υπενθυμίζουμε, ότι για το Νόμπελ Ειρήνης έχουν προταθεί τρεις εμβληματικές μορφές του εθελοντικού κινήματος των πολιτών που λειτούργησαν στο Αιγαίο υπερασπίζοντας το δικαίωμα των προσφύγων στη ζωή. Πρόκειται για τη γιαγιά Μηλίτσα, τη γνωστή ακτιβίστρια και Χολιγουντιανή ηθοποιό Σούζαν Σάραντον και τον 40χρονο ψαρά Στρατή Βαλιαμό, που χρόνια τώρα με τη βάρκα του σώζει κόσμο που κινδυνεύει.


Της Κατερίνας Τσαμούρη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΙΑ εκεί έξω: VIRAL η φώτο με τις γιαγιάδες από τη Λέσβο που ταΐζουν προσφυγόπουλο

Αυτοί οι 3 ήρωες του Αιγαίου προτείνονται για το Νόμπελ Ειρήνης

ΨΗΦΙΣΤΕ για να πάρουν τα ελληνικά νησιά το Νόμπελ Ειρήνης-Για την προσφορά τους στους πρόσφυγες

Ο Π. Παυλόπουλος συνάντη��ε στη Λέσβο μια από τις γιαγιάδες που τάισαν το μικρό προσφυγόπουλο