​Ενοχλημένη και έτοιμη να κινήσει γη και ουρανό για να δικαιωθεί η ψυχή του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγουρού από τη Μάνη, εμφανίζεται η οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr από το περιβάλλον του άτυχου 26χρονου, οι γονείς του θανόντος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει στους δράστες 30 χρόνια φυλάκισης αντί για ισόβια. Νιώθουν σαν να βιώνουν τη δεύτερη δολοφονία του παιδιού τους.

Οι ίδιες πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι η οικογένεια το μόνο που ζητούσε ήταν αλήθεια και δικαίωση. Ωστόσο τίποτα από τα δυο δεν απέσπασε κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ κάνουν λόγο και για λεκτική επίθεση του συνηγόρου υπεράσπισης ενός εκ των δραστών, Αλέξη Κούγια, στη μητέρα του θύματος.

280116095950_0111.jpg
Επιπλέον, το περιβάλλον του θύματος για μία ακόμη φορά υποστηρίζει ότι υπήρξε τρίτος δράστης… ο οποίος βοήθησε στην συγκάλυψη του στυγερού εγκλήματος. Κάτι το οποίο, όπως λένε, θα επιβεβαιωθεί στην συνεχεία μετά την έφεση που σκέφτονται να ασκήσουν καθώς θα γίνει πιο «βαθιά» έρευνα.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως είχε ακουστεί πως η αιτία της δολοφονίας ήταν μία χούφτα αναβολικών κάτι τέτοιο, όπως ��σχυρίζεται η οικογένεια, δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, τόσο οι ιστολογικές εξετάσεις όσο και η έρευνα στο σπίτι του Κωνσταντίνου Σγουρού δεν έδειξαν την ύπαρξη αναβολικών… με την οικογένεια του να κάνει λόγο για λασπολογίες σε βάρος του θύματος.

280116095951_1098.jpg
Για αυτό η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η Ελληνική Δικαιοσύνη μίλησε και έβγαλε την απόφασή της που δυστυχώς για ακόμα μια φορά ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ την μνήμη του υιού και αδερφού μας, με πολλά ερωτηματικά για το πως και το γιατί εκδόθηκε μια τέτοια απόφαση.

Αλίμονο... Το μήνυμα που δίνει μια τέτοια απόφαση είναι ότι ο καθένας μπορεί να πάρει ένα όπλο, να δολοφονήσει, να εξευτελίσει, να αποκρύψει την αλήθεια και να μην λάβει την ποινή που του αρμόζει για τις Πράξεις του. λίμονο... Το μήνυμα που δίνει μια τέτοια απόφαση είναι ότι ο καθένας μπορεί να πάρει ένα όπλο, να δολοφονήσει, να εξευτελίσει, να αποκρύψει την αλήθεια και να μην λάβει την ποινή που του αρμόζει για τις Πράξεις του.

Resizer (3).jpg
Αλίμονο… Να έχουν το δικαίωμα για ελαφρυντικά (μετεφηβικής ηλικίας) αυτοί που με τόσο στυγνό τρόπο οργάνωσαν, εκτέλεσαν και προσπάθησαν να καλύψουν το έγκλημά τους αλλά και να τους αναγνωρίζουν και ελαφρυντικά αυτοί που πριν από λίγο τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΩΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

Εμείς ως οικογένεια θα κάνουμε το παν η δίκη ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ και να αποδοθεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όπως πρέπει και αρμόζει. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στον ΑΔΕΛΦΟ και δικηγόρο μας Πέτρο Μαντούβαλο και ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ θα κερδίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας».

Το χρονικό του άγριου φονικού

Ήταν Αύγουστος του 2014 όταν το διπλό φονικό που συνέβη στη Μάνη αποκαλύφθηκε, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Σγουρός και ο Γιάννης Κομμάτης έπεσαν νεκροί μετά από έναν τσακωμό με δυο 19χρονους πλέον.

Resizer (2).jpg
Οι δυο νεαροί είχαν προσωπικές διαφορές με τον Κωνσταντίνο Σγουρό καθώς του είχαν δώσει 800 ευρώ για συμπληρώματα διατροφής, τα οποία δεν πήραν ποτέ. Έτσι, έκλεισαν μαζί του ραντεβού θανάτου με τον 26χρονο, ο οποίος πήρε μαζί του και το φίλο του που έμελλε να είναι… παράπλευρη απώλεια!

Οι δράστες πυροβόλησαν τους δυο Bodybuilders, τους έβαλαν να γονατίσουν και τους εκτέλεσαν σχεδόν εξ΄ επαφής για να τους αποτελειώσουν. Στην συνέχεια έσυραν και πέταξαν τις σορούς τους στο γκρεμό στον οποίο βρέθηκαν, ένα μέρος όπου οι ντόπιοι πετούν νεκρά ζώα, ελπίζοντας, προφανώς, ότι η δυσωδία της περιοχής θα καλύψει το έγκλημά τους

Της Αλέκας Νικόλα