Δεν φτάνει που από σήμερα οι πολίτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφορά πληρώνουν το εισιτήριο τους πιο ακριβά… Τόσο την Τρίτη όσο και την Πέμπτη θα ταλαιπωρηθούν καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας!

Ο λόγος είναι οι στάσεις εργασίας που έχουν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Ειδικότερα, την Τρίτη, λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ δεν θα εξυπηρετούν τους επιβάτες από τις 11:00 έως και τις 16:00.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12:00 έξω από το υπουργείο Μεταφορών ��ητώντας μεταξύ άλλων συνάντηση με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, αύξηση της κρατικής επιχορήγησης στις αστικές συγκοινωνίες, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας και προσλήψεις προσωπικού.

Επιπλέον και την Πέμπτη που όλα δείχνουν ότι θα παραλύσει η χώρα λόγω του μεγάλου συλλαλητηρίου, τα ΜΜΜ θα λειτουργήσουν συγκεκριμένες ώρες. Ειδικότερα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00.

Αντίθετα, τρόλεϊ, τρένα και Προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο, όπως και τα ταξί. Οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00.