​Τον τρόμο έζησε μία μητέρα και τα δυο της παιδιά όταν ο εξαγριωμένος σύντροφος της οπλισμένος με μαχαίρι την απείλησε παίρνοντας μαζί του την μικρή τους κόρη.

Συγκλονισμένη η 39χρονη γυναίκα περιγράφει στην κάμερα του Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα τις στιγμές αγωνίας που έζησε αυτή και τα παιδιά της το βράδυ του Σαββάτου στα Πατήσια.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα, όταν σύμφωνα με την ίδια, ο Πολωνός σύντροφος της ενώ είχε πάθει κρίση στερητικού συνδρόμου ναρκωτικών άρχισε να φωνάζει και να την απειλεί μπροστά στα δυο της παιδιά.

Η μία από τις δυο κόρες της οικογένειας ακούγοντας τις φωνές, μπήκε στο σπίτι για να δει τι ακριβώς συνέβαινε. Οι δυο γυναίκες κατέβηκαν στον κεντρικό δρόμο ωστόσο ο εξαγριωμένος άντρας την ακολούθησε κρατώντας ένα μαχαίρι αλλά και την μικρή τους κόρη από το χέρι.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία τον εντόπισε μετά από λίγα λεπτά. Οι Αρχές του ζήτησαν τα χαρτιά του, ωστόσο εκείνος ζητούσε να μην τον πλησιάζουν διαφορετικά θα σκοτώσει το παιδί και θα αυτοκτονήσει. Λίγη ώρα αργότερα ο άντρας μεταπείστηκε να παραδοθεί, βάζοντας τέλος με αυτόν τον τρόπο στον εφιάλτη της οικογένειας του.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι αυτή η κατάσταση διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά το χθεσινό επεισόδιο ήταν το αποκορύφωμα της ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι της.