​Από θαύμα σώθηκε ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πυροβολήθηκε από αγνώστους, το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Ο κομμωτής των celebrities, που «πάγωσαν» μόλις έμαθαν την είδηση, δέχθηκε τρεις σφαίρες, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και χειρουργήθηκε. Η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Τον χτύπησαν εξ’ επαφής στο στήθος και στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε χειρουργείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και οι γιατροί μιλούν για θαύμα», δήλωσε, όπως έχει γράψει το star.gr, η σύζυγός του, που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από σφαίρα που εξοστρακίστηκε.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά τους. Kατά πολλούς, η λησ��εία θεωρείται ως το επικρατέστερο σενάριο αν και οι δράστες δεν πήραν τον χαρτοφύλακα που είχε μαζί του ο Πάνος Καλλίτσης.

«Αυτό που συνέβη ήταν μια άνανδρη επίθεση. Χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι η Αστυνομία για να πω ότι ήταν ληστεία… Εύχομαι αυτό να μην συμβεί ούτε στον εχθρό μου! Ο κόσμος να προσέχει λίγο πιο πολύ απ’ όσο προσέχει», κατέληξε η σύζυγος του γνωστού κομμωτή.