Αποφασισμένοι ακόμα και για 24άωρους αποκλεισμών δρόμων εμφανίζονται οι αγρότες, εντείνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση. Μάλιστα, σήμερα, Κυριακή, θα κλείσουν επί 6 ώρες τα Τέμπη, κάνοντας «πρόβα» για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από αύριο, Δευτέρα.

Ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών έκλεισε στις 12:00 της Κυριακής και θα παραμείνει μπλοκαρισμένος μέχρι και τις 18:00, ενώ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει ανακοινώσει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου, υποδεικνύοντας εναλλακτικές διαδρομές.

Οι αγρότες αναμένεται να αποφασίσουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και θα συνεδριάσουν εκ νέου, με πρώτο βήμα τον 12ωρο αποκλεισμό των Τεμπών.

Την ίδια ώρα, στον «αέρα» είναι η συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό, καθώς εκπρόσωποί τους διέψευσαν το Σάββατο πως οποιαδήποτε μερίδα αγροτών προτίθεται να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το ίδιο τόνισαν και οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών, διαψεύδοντας, έτσι, τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, προανήγγειλε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, συνάντηση των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΑΠΕΙΛΟΥΝ να κατέβουν με τρακτέρ στην Αθήνα οι αγρότες - Ζητούν διακομματική επιτροπή