​Για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στην πόρτα του σπιτιού τους, μίλησε, πρώτη φορά, η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, προσθέτοντας ότι ο γνωστός κομμωτής χειρουργήθηκε και οι γιατροί μιλούν για θαύμα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δράστες πυροβόλησαν τον Πάνο Καλλίτση και την Έλενα Χριστοπούλου την ώρα που επέστρεψαν στο σπίτι τους, στον Λυκαβηττό, από το κομμωτήριο. Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη και ως πιθανότερο ενδεχόμενο θεωρείται η ληστεία.

«Ο Πάνος είναι καλά. Ήταν μία άνανδρη επίθεση, χωρίς λόγο και αιτία. Ήταν στο γκαράζ μας δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε αριστερά και δεξιά δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδαν και η πρώτη σφαίρα ήταν στο δικό μου τζάμι», περιέγραψε, στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα», η σύζυγος του κομμωτή.

Και συνέχισε: «όταν πυροβόλησαν, βγήκα έξω και τους είπα “ρε παιδιά, πείτε μας τι θέλετε και μην ξαναρίξετε σας παρακαλώ!”. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε εμένα στο χέρι, αλλά, λυπάμαι, δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες. Βγήκαμε έξω, αυτοί ξεκίνησαν να φέρονται σ’ εμένα κάπως, ο Πάνος, αν και χτυπημένος, έπεσε πάνω τους και εγώ έτρεξα στο δρόμο και φώναζα “βοήθεια, μας σκοτώνουν”».

«Τον Πάνο τον είχαν χτυπήσει εξ’ επαφής στο στήθος και στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε χειρουργείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και οι γιατροί μιλούν για θαύμα», κατέληξε, εμφανώς σοκαρισμένη, η ίδια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου