​Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο γνωστός κομμωτής και make up artist Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος, όπως έχει γράψει το star.gr, έπεσε θύμα πυροβολισμώ�� την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγο του.

Ο 41χρονος κομμωτής δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στα πόδια και, αφού χειρουργήθηκε με επιτυχία, δίνει «μάχη» στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και μεταφέρθηκε. Ελαφρά τραυματίστηκε η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, καθώς η μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Λυκαβηττού, όπου διαμένει το ζευγάρι, την ώρα που γυρνούσαν από το κομμωτήριο του Πάνου, στο Ψυχικό.

Αν και η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κομμωτής είχε μαζί του έναν χαρτοφύλακα, κάτι που κάνει το ενδεχόμενο της ληστείας ως το πιθανότερο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες παραμόνευαν και, μόλις είδαν τον Πάνο και την Έλενα έσπευσαν να τους ληστέψουν. Ωστόσο, ο κομμωτής αντιστάθηκε και τότε τους πυροβόλησαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να πάρουν τον χαρτοφύλακα.