​Ένα μήνα μετά τον θάνατο της μικρής Μελίνας έπειτα από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στην οποία είχε υποβληθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, τα ερωτήματα είναι πολλά.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις παραλείψεις στην υπόθεση της εξαδέλφης του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την κλοπή των οπιούχων φαρμάκων, ο πατέρας της Μελίνας ξεσπά.

«Είναι ένας μήνας ρε παιδιά. Μου δημιουργείται η περιέργεια εκ του μηδενός, μου δημιουργούνται ερωτήματα, γιατί σε εμένα, γιατί αυτά τα περίεργα στην οικογένειά μου», είπε ο κ. Παρασκάκης και αναφερόμενος στον κ. Τσίπρας και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω χάσει τον κ. Μιχελογιαννάκη. Πού είναι ο Τσίπρας; Είχε πει θα του το μεταφέρει» ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής Μελίνας του είχε υποσχεθεί ότι θα μιλούσε στον πρωθυπουργό για την υπόθεση της τετράχρονης.

«Πού είναι η κυβέρνηση;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Έχασα το παιδί μου. Μπορεί αύριο να το χάσει κάποιος άλλος, ένας άλλος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι πρωθυπουργός μας, πρωθυπουργός όλου του κόσμου, πού είναι η ευαισθητοποίησή του;», είπε για τον κ. Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο πατέρας της τετράχρονης ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου και κάλεσε τους Έλληνες να σταθούν δίπλα του με την παρουσία μου, «όταν έρθει η στιγμή», ενώ σημείωσε με νόημα:

«Ένας μεγάλος Έλληνας, ο Καραϊσκάκης είχε πει: “πότε είμαι άγγελος, πότε είμαι διάολος”. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι άγγελος...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της 4χρονης Μελίνας-Διατάχθηκε ΕΔΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Δικάζεται η ξαδέλφη του Πολάκη που νάρκωσε τη μικρή Μελίνα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ την είσοδο στους δημοσιογράφους στο Υγείας-Από την πίσω πόρτα η ξαδέρφη του Πολάκη

ΒΟΜΒΑ: Επιστρέφει στα καθήκοντά της η ξαδέρφη του Πολάκη-Καταγγελία ΣΟΚ!