​Συγκλονίζει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο καταγράφει τη συνομιλία της μαμάς του Κωστή Πολύζου, που κατηγορείται για το θάνατό του, με δημοσιογράφο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, στις 29 Σεπτεμβρίου 2011.

Πρόκειται για ένα διάλογο που «βλέπει» το φως της δημοσιότητας, στον οποίο η 49χρονη φαίνεται πως δίνει άλλη μια «παράσταση» ψεύδους!

Η μαμά του Κωστή, γεμάτη αγανάκτηση λέει μεταξύ άλλων: «Χάθηκε ο Κωστής και για δύο μήνες ύποπτοι ήμασταν εγώ και ο Χρήστος (ο πατριός του Κωστή). Επειδή υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά, πάει να πει ότι όλοι οι γονείς σκοτώνουν τα παιδιά τους;»

Στη συνέχεια όλο απορία και αγανάκτηση αναρωτιέται ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο κακό στο σπλάχνο της.

«Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι πόνο έχω εγώ σαν μάνα» λέει με ψυχραιμία.

Στη συνέχεια τονίζει ότι δεν πήγε κανείς τους στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Κωστή γιατί όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το να πάμε εκεί από τη στιγμή που στο σημείο γίνεται από την ασφάλεια κάποια έρευνα, δεν ξέρω πως θα θεωρηθεί. Κι αν θεωρηθεί πως εμείς είμαστε οι ένοχοι, γιατί στην αρχή λεγόντουσαν πολλά; Δηλαδή να βρούμε το�� μπελά μας;»

Λίγες μέρες μετά όμως η 49χρονη έχει καταγραφεί σε βίντεο να λέει με θυμό πως δεν την άφησαν να πάει να αφήσει ένα λουλούδι στον τόπο που βρέθηκε το παιδί της. «Είναι δυνατόν;» αναρωτιέται και κλαίει.

Στο τέλος του βίντεο φαίνονται σκηνές από την κηδεία του αδικοχαμένου Κωστή…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Έλεγαν στη μάνα του Πολύζου για το πτώμα κι αυτή «ψάρευε» τον δημοσιογράφο!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟ το σατανικό ζευγάρι της Σιάτιστας για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

ΜΟΝΟ στο star.gr- Θείος Κωστή Πολύζου:«Ήταν καλό παιδί αλλά τον είχαν μπλέξει με τα δάνεια»

Μόνο στο star.gr: ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ και αδίστακη ΦΟΝΙΣΣΑ η μάνα του Πολύζου - Το προφίλ της