«Ζητώ συγγνώμη και έχω μετανιώσει για την πράξη που έχω κάνει. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της γυναίκας μου, στα παιδιά μου, στην κοινωνία και δεν πιστεύω πως το έχω κάνει. Και στην ελληνική αστυνομία που την παίδευα για 18 μέρες και στα παιδιά μου που τα άφησα ορφανά».

Αυτά ήταν τα λόγια του φονιά της Ορμύλιας της Χαλκιδικής στους δημοσιογράφους κατά την έξοδο του από το δικαστικό Μέγαρο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος που δηλώνει μετανιωμένος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο ίδιος,όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το star.gr, φέρεται να υποστήριξε πως κάποια στιγμή σκέφτηκε να παραδώσει τον 4χρονο.

Φοβήθηκε, όμως, ότι οι αστυνομικοί θα τον συλλάβουν μπροστά στα μάτια του γιού του και δεν ήθελε να αποτυπωθούν στη μνήμη του τέτοιες εικόνες. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ακόμη ότι όταν πήγε στο σπίτι της 43χρονης είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

Αίσθηση πάντως προκαλεί η δήλωση του δικηγόρου του για την έκταση που έχει πάρει η υπόθεση παραλληλίζοντας την με την δολοφονία Καποδίστρια.

«Ούτε ο Καποδίστριας στη δολοφονία είχε τόση πάρει τόση έκταση. Δεν το εννοώ ακριβώς αυτό αλλά είναι ένας παραλληλισμός για να δείξω πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα. Βεβαίως η έκταση δόθηκε επειδή πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε».