​Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου, ο 33χρονος κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος της Ορμύλιας Χαλκιδικής, ο 33χρονος Τζέιμς Κλοντ Λέσι. Η απολογία του ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πλ��ροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθεί στα φυλακές Διαβατών.

Νωρίτερα το πρωί, μετήχθη από την Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου κρατείται τα τελευταία 24ωρα, στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκιδικής, για να περάσει στη συνέχεια το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου.

Ύστερα από δύο προθεσμίες που ζήτησε και έλαβε τις προηγούμενες μέρες, ο 33χρονος έδωσε εξηγήσεις στον ανακριτή για την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, όπως επίσης και για το γεγονός ότι μετά το φονικό άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 μέρες, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, θέτοντας κατ' αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή του ανήλικου.

Σε δηλώσεις του, την περασμένη Τετάρτη, ο συνήγορός του είπε σε δημοσιογράφους ότι ο 33χρονος εμφανίζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και είναι αποφασισμένος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ! Η άγνωστη ιστορία του Φοίβου και πως σώθηκε την τελευταία στιγμή

ΣΗΜΕΡΑ επιτέλους γυρνάει ο Φοίβος σπίτι του- Νέα προθεσμία πήρε ο ΦΟΝΙΑΣ της Χαλκιδικής

Αναπάντητα ερωτήματα για την καθυστέρηση στον εντοπισμό του 33χρονου και του Φοίβου

Έσερνε το Φοίβο στα χωράφια ο 33χρονος Λέσι- «Πίναμε νερό σε ρυάκια και τρώγαμε ότι βρίσκαμε»