​Στην δημοσιότητα έδωσαν οι ελληνικές Αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 52χρονου που συνελήφθη πριν λίγες μέρες για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον Μαράσογλου Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής, ο οποίος γεννήθηκε το 1964 στην Καβάλα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο star.gr, ο άντρας, ο οποίος διατηρούσε κυλικείο σε δημοτικό σχολείου στον Γέρακα έχει μία κόρη- συμμαθήτρια των θυμάτων του.

28012016gadadimosiopoihsh001.jpg
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κ��τω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο αδίστακτος άντρας έδινε στα κοριτσάκια πορτοκαλάδες και τυρόπιτες ως αντάλλαγμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

28012016gadadimosiopoihsh002.jpg
«Πείτε ό,τι θέλετε. Ήμουν ένα τέρας, ζητάω συγνώμη». Αυτά ήταν τα λόγια του χθες στον ανακριτή. Στα δικαστήρια βρέθηκε και η σύζυγος του η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να καταθέσει εναντίον του αίτηση διαζυγίου.