Περίπου τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον άγριο ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου από σεκιουριτά σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου. Ο 31χρονος πατέρας ενός παιδιού είναι σε κώμα όλο αυτό τον καιρό ενώ η σύζυγός του αλλά και οι συγγενείς του δίνουν τη δική τους μάχη έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Resizer (4).jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού cyclades24.gr, η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών διεκδικώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και μεταφοράς του άντρα της σε κέντρο αποκατάστασης στην Ιερουσαλήμ.

Ο νεαρός Κύπριος ο οποίος βρίσκεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε κώμα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λευκωσίας και οι γιατροί έκριναν αναγκαία τηνμεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης. Είναι, λένε, η ύστατη προσπάθεια και η μοναδική ελπίδα για να ξυπνήσει από το κώμα ο νεαρός και να μπορέσει να αντιδράσει νευρολογικά.

070915202529_9827.jpg
Μάλιστα, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Hadassah - IMER της Ιερουσαλήμ που επελέγη από τους γιατρούς, θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και στο παρελθόν είχαν νοσηλευτεί εκεί ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, ο οποίος είχε δεχθεί σφαίρα από καλάσνικοφ στην επιχείρηση των Ζωνιανών, όπως επίσης και η 16χρονη Μυρτώ πο�� είχε δεχθεί επίθεση στην Πάρο από τον Πακιστανό βιαστή της.

Την ίδια ώρα, ο 25χρονος μπράβος ο οποίος χτύπησε τον 31χρονο, παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Χίου περιμένοντας την υπόθεση να φτάσει στο ακροατήριο και να δικαστεί για το άγριο σκηνικό στο κλαμπ του Νησιού των Ανέμων τον περασμένο Σεπτέμβριο.