​Συνελήφθη στην Αμερική ο γιατρός που για 14 χρόνια ήταν διευθυντής του πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου Σκύρου ενώ είχε πλαστό πτυχίο.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης ενώ διώκεται ποινικά για υποθέσεις πλαστογραφίας.

Ο άνθρωπος αυτός που παρίστανε το γιατρό είχε καταπλήξει τους κατοίκους της Σκύρου με τη χλιδάτη ζωή του… κυκλοφορούσε με ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, είχε δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο και διατηρούσε ιατρεία στο Κολωνάκι, στο Μεγάλο Πεύκο και την Πάτρα. Εμφανιζόταν ως γενικός γιατρός, πλαστικός χειρουργός και ΩΡΛ.

Ο μαϊμού γιατρός γεννήθηκε στα Μέγαρα και μόλις τελείωσε το σχολείο ��φυγε για την Αμερική, όπου και δούλεψε ως σερβιτόρος.

Λίγα χρόνια μετά έφυγε για την Ιταλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια κατέθεσε πλαστά έγγραφα με τα οποία αναγνωρίστηκε από το ΔΙΚΑΤΣΑ το υποτιθέμενο πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα.

Με πλαστά έγγραφα πήρε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Νομού Αργολίδας και ξεκίνησε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Λίγα χρόνια μετά πήρε τον τίτλο του ειδικευόμενου γενικού ιατρού και διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Σκύρου. Εκεί για 14 χρόνια κατείχε τη θέση του διευθυντή Γενικής Ιατρικής.

Ο επίορκος γιατρός συνελήφθη στην Αμερική και σε λίγο καιρό θα εκδοθεί στην Ελλάδα. Οι αρχές τον αναζητούσαν εδώ και καιρό καθώς διώκεται ποινικά.