​Συγκλονίζει η ιστορία του Δημήτρη από τη Σκάλα Συκαμνιάς Λέσβου που από τότε που πέθανε η μητέρα του, άρχισε να φορά φορέματα.

Στα 14 του, ο Δημήτρης είπε στους γονείς του ότι ήταν κορίτσι. Αντέδρασαν κλείνοντάς τον σε ίδρυμα, κι όταν βγήκε του έριχναν κρυφά στο φαγητό του ισχυρά φάρμακα. Δραπέτευσε στην Αθήνα όπου έζησε άστεγος για χρόνια, αλλά τελικά ξαναγύρισε στο χωριουδάκι του νησιού του για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του – για 25 χρόνια. Όταν αυτή πέθανε, άρχισε να φορά γυναικεία παντελόνια και μπλούζες και μόλις το 2014 έβαλε για πρώτη φορά φόρεμα και κυκλοφόρησε δημοσίως.

dimitrisnew.jpg

«Μέσα μου και έξω μου νιώθω γυναίκα. Απλώς έχω κάτι παραπάνω, ένα αντρικό όργανο. Στο χωριό με φωνάζουν Δημητράκη και κάποιοι κοροϊδευτικά Μήτσο ή Μητσάρα» λέει σε συνέντευξή του στο Down Town.

Ο Δημήτρης ήταν έφηβος όταν έκανε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας (η πρώτη απ’ τις πολλές που θα ακολουθούσαν σε διάφορα στάδια της ζωής του) ενώ τον έρωτα τον γνώρισε στα 45 του με έναν νεαρό τσοπάνη. «Γνωριστήκαμε σε μια παραλία που εγώ συνήθιζα να κάνω μπάνιο.

Ήταν αρκετά βίαιος και άγριος μαζί μου. Τη φανταζόμουν αλλιώς την πρώτη μου φορά. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έκανα έρωτα στη ζωή μου. Με έβριζε με τα χειρότερα λόγια και γρήγορα άρχισε να με πετροβολά στη μέση του χωριού. Φοβήθηκα ότι θα πάρουν θάρρος και οι υπόλοιποι χωριανοί και θα μου ρίχνουν πέτρες όλοι μαζί. Δεν ήθελα να υπάρχω και τότε πήρα ξανά κάτι ληγμένα χάπια που βρήκα στο σπίτι μου».

DIM.jpg

Δείτε το βίντεο της δημοσιογράφου Rory Aurora Richards η οποία πήγε στη Λέσβο να κάνει ρεπορτάζ για τους μετανάστες και ανακάλυψε τον Δημήτρη…