​«Είμαι ένα τέρας» παραδέχτηκε στην απολογία του ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας ο 52χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων μαθητριών του δημοτικού σχολείου στο οποίο διατηρούσε το κυλικείο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη ομολογώντας όλες τις πράξεις που του αποδίδονται. Μετά το τέλος της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Εκεί βρισκόταν και η σύζυγός του η οποία ενδέχεται να υποβάλει και αίτηση διαζυγίου. Έξω από το κτίριο 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον 52χρονο, ο οποίος είναι και πατέρας ενός παιδιού. «Να κρεμαστείς βρωμιάρη εκεί που πας» του φώναζαν.

Ο κατηγορούμενος μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα και υποστήριξε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του εμφανίζεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του, αλλά και να έχει αναφερθεί σε ακόμα δύο μαθήτριες – θύματα, της 4ης και 5ης δημοτικού.