​Για τη συνάντηση που είχε στην Πάχη με ένα άτομο που ισχυρίστηκε πως είναι ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής, πριν συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Η συνάντηση έγινε με ένα πρόσωπο, το οποίο βρέθηκε από την Αστυνομία -όπως έχω πληροφορηθεί ατύπως- και ανακρίθηκε», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί ατύπως πως ο άνθρωπος που συνάντησε βρέθηκε από την Αστυνομία, ανακρίθηκε και παραδέχθηκε μάλιστα τη συνάντηση.

Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, «το άτομο αυτό προσπαθούσε, όπως το ίδιο είπε, επί μήνες να συναντηθεί μαζί μου και δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού μέσω του γραφείου μου. Έτσι, βρήκε αυτόν τον τρόπο για να με συναντήσει».

Όσο για το πώς διέρρευσε η είδηση της συνάντησης, ο κ. Κούγιας σημείωσε «Τη συνάντηση δεν δημοσιοποίησα εγώ αλλά οι συνάδελφοί σας ο κύριος Φουρθιώτης και η κυρία Ντίνα Καραμάνου.

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Το γνωρίζαμε ότι είχατε ένα ραντεβού…” Εγώ μάλιστα νόμισα πως παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου. Μου είπαν "ξέρουμε και που έγινε η συνάντηση" και έτσι αναγκάστηκα να παραδεχθώ ότι υπήρξε αυτή η συνάντηση με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μάλιστα, όταν τους ρώτησα πώς το έμαθαν, μου είπαν "όπως έχετε εσείς το επαγγελματικό σας απόρρητο, έτσι έχουμε και εμείς το δικό μας απόρρητο"».

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε, επίσης, για το εάν θα αναλάμβανε τώρα την υπεράσπιση του συζυγοκτόνου. «Αν μου το ζητούσε, θα έκανα αυτό που κάνω κάθε μέρα», είπε ο κ. Κούγιας.

«Θα διάβαζα τη δικογραφία, θα τον συναντούσα για να έχω άποψη για την προσωπικότητά του και αναλόγως θα έπαιρνα και την απόφασή μου αν θ�� αναλάμβανα την υπόθεσή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κούγιας ΠΕΡΙΓΡΑΦΕI στο STAR την συνάντησή του με τον Αλβανό που σκότωσε την γυναίκα του!

Ο Κούγιας περιγράφει καρέ-καρέ το ραντεβού με τον ΦΟΝΙΑ της Χαλκιδικής- Τι λέει για τον Φοίβο