​Καζάνι που βράζει μοιάζει όλη η χώρα ενόψει της ψήφισης των μεταρρυθμίσεων στο Ασφαλιστικό. Εργαζόμενοι σε σχεδόν όλους τους κλάδους απεργούν ενώ εδώ και περίπου μία εβδομάδα οι αγρότες έχουν κατέβει στους δρόμους.

Την Τρίτη, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, οι αγρότες έκαναν συσκέψεις για να αποφασίσουν τα επόμενα τους βήματα. Ωστόσο, τόσο η άρνηση από το μπλόκο της Νίκαιας αλλά και αγροτών από άλλα μπλόκα να πάνε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος στην σύσκεψη αγροτών από τα Τέμπη έδειξαν πως άρχισαν τα παρατράγουδα στα «μεταξύ τους»!

Κάτι που το μεσημέρι της Τρίτης επιβεβαιώθηκε καθώς στο συνεδριακό κέντρο της Σίδνου υπήρξε ένταση ανάμεσα σε αγρότες. Ο καυγάς ξεκίνησε καθώς ήταν πολλοί οι αγρότες που ήθελαν να λάβουν μέρος στην συνέλευση. Ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και αποφασίστηκε να βγάλουν ανά ομάδα- μπλόκο εκπροσώπους και όλοι αυτοί να κάνουν συνέλευση για να αποφασίσουν το αν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Τελικά οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενώ είναι αρνητικοί σε μία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό τονίζοντας πως θα μιλήσουν μαζί του μόνο αν πάρει όλους τους νόμους που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση του (δείτε εδώ περισσότερα).