​Σε απεργιακό κλοιό είναι η χώρα τις τελευταίες μέρες καθώς εργαζόμενοι από σχεδόν όλους τους κλάδους αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες πραγματοποιούν κινητοποιήσεις ενάντια στις μεταρρυθμίσεις του Ασφαλιστικού.

2454276.jpg
Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά… Από την περασμένη εβδομάδα οι αγρότες έχουν κηρύξει απεργία διαρκείας ενώ έχουν στήσει μπλόκα σε σημεία- κλειδιά στους δρόμους της χώρας. Το μεσημέρι μετά από συνεδρίαση αποφάσισαν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενώ, όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, δεν πρόκειται να συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα εάν δεν αποσυρθούν όλοι οι νόμοι της κυβέρνησης.

2454277.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζονται στο να κλείσουν επ' αόριστον το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας, εντείνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση.

2454280.jpg
Την ίδια στιγμή, από την Τετάρτη από τις 06:00 μέχρι και την Παρασκευή επίσης στις 06:00, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια με τους ναυτεργάτες να προειδοποιούν πως αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους θα προχωρήσουν σε νέες απεργίες.

2454301.jpg
Τις ίδιες μέρες απεργούν δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές. ��ε ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος τονίζει πως την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί.

2454289.jpg
Επιπλέον, σήμερα απεργούν οι εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι μάλιστα πραγματοποιήσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.