​Νέα 48ωρη προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, σύμφωνα με το kozan.gr.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, σήμερα έληγε η 48ωρη προθεσμία που είχαν πάρει η 49χρονη μητέρα και ο 42χρονος πατριός του Κωστή Πολύζου, προκειμένου να απολογηθούν για τη δολοφονία του 23χρονου.
Η μητέρα του Κωστή Πολύζου εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα γύρω στις 9 το πρωί στον ανακριτή Κοζάνης και ο πατριός του ακολούθησε πίσω της αμίλητος. Και οι δύο είχαν χειροπέδες στα χέρια, και κυρίως η μητέρα αποδοκιμάστηκε από λίγα άτομα που βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο.
21_566_355.jpg
(φωτο από prlogos.gr)
Οι δυο τους κατηγορο��νται ότι σκότωσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τον άτυχο 23χρονο και στη συνέχεια τον έθαψαν σε χωράφι, αλλά οι ίδιοι αρνούνται ότι ευθύνονται για τη δολοφονία του άτυχου Κωστή.
Σημειώνεται ότι ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανισθεί στις 18 Φεβρουαρίου του 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης και το πτώμα του είχε βρεθεί οκτώ μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, στο χωράφι του πατριού του. Πληροφορίες λένε ότι ο Κωστής είχε επιβαρυνθεί ένα «υψηλό» δάνειο περίπου 250.000 ευρώ, για λογαριασμό του ζευγαριού.
Την ίδια ώρα, φήμες δίνουν και παίρνουν… για τον τρόπο που «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Κωστή. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τελικά εκτός από τον γιο, η σατανική μάνα «έφαγε» και τον πρώτο της ��ντρα. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή ο βιολογικός πατέρας του Κωστή, έφυγε πριν από 15 χρόνια προδομένος από την καρδιά του. Όπως λένε, ο άτυχος άνδρας «έσκασε» λίγες ώρες αφού αντίκρυσε στο κρεβάτι του σπιτιού του την γυναίκα του με τον εραστή της, δηλαδή την κυρά Δέσποινα με τον νυν άντρα της!

ΔΕΙΤΕ την έξοδό τους από τον Ανακριτή Κοζάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΟΝΟ στο star.gr- Θείος Κωστή Πολύζου:«Ήταν καλό παιδί αλλά τον είχαν μπλέξει με τα δάνεια»

Την καταδίκη της μάνας του Κωστή ζητούν οι συγγενείς της- «Ντρέπομαι που την είχα και φίλη μου»

Τι συνδέει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη με τον Κωστή Πολύζο

Τα αινιγματικά post του πατριού του Κωστή Πολύζου- Είχε προβλήματα με τη γυναίκα του;
Μόνο στο star.gr: ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ και αδίστακη ΦΟΝΙΣΣΑ η μάνα του Πολύζου - Το προφίλ της