​Εξαγριωμένοι είναι οι αγρότες με την κυβέρνηση όχι μόνο για το Ασφαλιστικό αλλά και για τις δηλώσεις υπουργών περί «αγροτοπατεράδων» και φοροδιαφυγής.

Την απάντηση του αγροτικού μετώπου στις προκλητικές δηλώσεις Φίλη και Αποστόλου έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο συντονιστής στο μπλόκο της Βοιωτίας, Γιάννης Βάγγος.

«Θα ήθελα να πω στον κύριο Αποστόλου για ακόμη μία φορά ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Στον κύριο Φίλη ότι βρήκαμε ακόμη έναν Πάγκαλο να μας λέει τα ίδια που μας έλεγε το ΠΑΣΟΚ. Αλλά το χειρότερο που μας ενοχλεί είναι ότι ο κύριος Τσίπρας χθες στα γενέθλια ενός χρόνου (συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ) δεν είχε όραμα, δεν είχε σχέδιο.

Πέρα από το ότι έχει ραγίσει το γυαλί όσον αφορά την εμπιστοσύνη προς τον κύριο Τσίπρα θα θέλαμε στην ύστατη στιγμή να βγει με ένα όραμα για την αγροτιά, να βγει για το αύριο. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται. Είναι μία κυβέρνηση του ό,τι να’ ναι».

Την ίδια στιγμή, οι αγρότες δηλώνουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να συναντηθεί μία επιτροπή τους με τον Πρωθυπουργό για να συζητήσουν τα αιτήματα τους, καθώς όπως λένε δεν του έχουν εμπιστοσύνη!

«Δεν πιστεύουμε πλέον τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τα έλεγε επάνω στο δικό μου το αγροτικό τον Φεβρουάριο του 2013. Δεν θα συναντηθούμε μαζί του αν δεν πάρει πίσω όλα τα μέτρα, που έχει ψηφίσει μέσα στο 2015 η συγκυβέρνηση ΑΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, όλα τα μέτρα. Έχει χαθεί τελείως η εμπιστοσύνη, δεν έχουν όραμα… Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν».

Την Τρίτη, οι αγρότες αναμένεται να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα τους.