​Μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες στο φονικό της εν διαστάσει συζύγου του, ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος αναζητούνταν εδώ και 18 μέρες, μαζί με τον 4χρονο γιο του, Φοίβο, που είχε αρπάξει από το σπίτι του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Ο συζυγοκτόνος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής σε καλύβα κοντά στο σπίτι της οικογένειας της άτυχης Λέλας, και νοσηλεύεται με αφυδάτωση, ενώ το πρωί της Δευτέρας οδηγείται στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

«Έσερνε το παιδάκι στα χωράφια»

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι απομακρύνθηκε από το χωριό μέχρι και σε απόσταση 60 χλμ. αλλά δεν μπόρεσε να φύγει για την Αλβανία γιατί έπεφτε σε μπλόκα αστυνομικών. Κινούνταν κυρίως νύχτα, μέσα σε χωράφια. Στόχος του ήταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και από κει για την Αλβανία.

«Έπιναν νερό σε ρυάκια κι έτρωγαν ότι έβρισκαν σε σπίτια παραθεριστών»
Ο Τζέιμς Λέσι είπε ακόμη, ότι έμπαινε σε σπίτια παραθεριστών και τάιζε το παιδί ότι έβρισκε. Νερό έπιναν από ρυάκια που έβρισκαν στο δρόμο τους.

Τι βρέθηκε στην κατοχή του
Πάνω του βρέθηκαν μόνο δύο μαχαίρια, που προφανώς πήρε από τα σπίτια που διέρρηξε. Επίσης, δεν βρέθηκε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο.

Εξετάζεται αν είχε κάποιο συνεργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κατέστρεψα τα παιδιά μου»- ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα λόγια του 33χρονου Αλβανού στους αστυνομικούς

Η αντίδραση του Φοίβου, η πρώτη του λέξη και η αλήθεια για τη μητέρα του