​Σε απόσταση αναπνοής κρυβόταν ο 33χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος, έχοντας μαζί τον 4χρονο γιο του, από το σπίτι της οικογένειας της άτυχης Λέλας, στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Χάρη στη βοήθεια των πολιτών, ο Λέσι εντοπίστηκε σε καλύβα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο φυτώριο με τα μελίσσια της οικογένειας Μαυρομάτη, όπου και εργαζόταν κάποτε ο συζυγοκτόνος.

2ce0c000741eb09669efe2398da55181_L.jpg

a68c906c8f2fe30ddabe894583d0f68f_L.jpg

Όπως παραδέχτηκε ο δράστης στους αστυνομικούς, κινούνταν κυρίως τα βράδια και πήγαινε από καλύβα σε καλύβα για να μην εντοπιστεί και συλληφθεί.

To παιδάκι ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ ο πατέρας του έψηνε τις κότες που έκλεψε, σε φωτιά που άναβε ο ίδιος για να το ταϊσει.

halkidiki_ormylia_10.jpg

halkidiki_ormylia_drastis_3.jpg
(φωτο seleo)

lesi4.jpg
Το πρωί της Κυριακής δύο Αλβανοί εργάτες που πήγαν στην περιοχή για δουλειές, τον βρήκαν εκεί, τον καθυστέρησαν και προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδώσει το παιδί. Στη συνέχεια, ειδοποίησαν τον παππού του Φοίβου, ο οποίος επικοινώνησε με το γιο του και με μια ομάδα συγχωριανών περικύκλωσαν το δράστη και τον ακινητοποίησαν, παραδίνοντας παράλληλα τον Φοίβο στην οικογένεια του.

lesi1.jpg
Σημειώνεται ότι όλες αυτές τις μέρες, πολίτες, αστυνομία και εθλεοντές "χτένιζαν" την περιοχή για τον εντοπισμό του Φοίβου. Αρκετές μάλιστα, ήταν οι φορές που είχαν ψάξει τη συγκεκρ��μένη καλύβα.

πηγή seleo