Πολικές είναι οι θερμοκρασίες που επικρατούν από το πρωί του Σαββάτου σε ολόκληρη την Ελλάδα και αναμένεται να παραμείνουν πολικές μέχρι και την Τρίτη. Την ερχόμενη Τετάρτη όμως η θερμοκρασία θα ανέβει φθάνοντας ακόμη και τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Μείον 15 έδειξε ο υδράργυρος στη Φλώρινα και ο χιονιάς εξπρές έντυσ�� στα λευκά ακόμα και τα βόρεια προάστια της Αττικής, όπου η κίνηση σε ορισμένες περιοχές έγινε με αλυσίδες.

Στον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά, το Κρυονέρι, την Πεντέλη και την Πάρνηθα, τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες βγήκαν στους δρόμους.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς το καζίνο, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Επίσης, η κίνηση των οχημάτων στις περιοχές Ιπποκράτειος Πολιτεία, Αγία Τριάδα και Άγιος Μερκούριος του δήμου Ωροπού γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Νωρίτερα, η τροχαία λόγω παγετού διέκοψε την κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης Νέας Μάκρης από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
Το πρωί της Κυριακής, οι θερμοκρασίες στις μεγάλες πόλεις:
Φλώρινα -11
Δράμα, Κοζάνη, Καρπενήσι, Κιλκίς, Έδεσσα, Γρεβενά -5
Βέροια, Ξάνθη, Σέρρες, Τρίπολη -4
Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα -3
Θεσσαλονίκη, Αθήνα -1
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Οι θερμαινόμενες αίθουσες του δήμου Αθηναίων που εξακολουθούν να βρίσκον��αι σε ετοιμότητα όσο επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες είναι:
- Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου (Μαμούρη & Δύμης, 2108223946, Πρόσβαση: Με ΜΕΤΡΟ στη στάση «Σταθμός Λαρίσης»)
- Πολιτιστικό Κέντρο «Γκράβας» (Ταϋγέτου 60, 2102011151, Πρόσβαση: Με το λεωφορείο Ν 054, αφετηρία από «Πλατεία Λαυρίου» (Γ΄ Σεπτεμβρίου) και άφιξη στάση «Σχολεία Γκράβας»).
Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου ο τετραψήφιος αριθμός 1595 του δήμου Αθηναίων, είναι διαθέσιμος για τη συνδρομή των πολιτών, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
​​