Ανατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα!

Η Ανακρίτρια Κοζάνης μετά από βαθιά έρευνα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης που εστάλη στην Ασφάλεια Αττικής. Αξιωματικοί του τμήματος Αναζητήσεων συνέλαβαν τη Δέσποινα Κουτσέγκου και τον Χρήστο Ντιό στην Ελευσίνα όπου είχαν μετακομίσει τα τελευταία χρόνια από τη Σιάτιστα Κοζάνης.

Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία.

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στο «Φως στο Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν.

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου.

Ο Κωστής Πολύζος ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί.

Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που προέβαλλε στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής από μια συνομιλία που είχε η ίδια με την μητέρα του άτυχου Κωστή και της είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δέσποινα εσύ είσαι μια έξυπνη γυναίκα. Μήπως είναι κάτι που δεν μου έχεις πει για εκείνη τη νύχτα;» και η μητέρα του Κωστή της απάντησε «Ποια μάνα θα έβρισκε το πτώμα του παιδιού της και θα έκρυβε κάτι;» και πρόσθεσε με απίστευτη ηρεμία στην φωνή της: «Όταν μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο παιδιά, δεν τα φέρνει ούτε για καπρίτσιο… Αγαπάει τα παιδιά της. Κάθε γονιός τα παιδιά του τα αγαπάει».

Σε άλλη συνομιλία των δυο γυναικών που δεν είχε βγει στην δημοσιότητα η μάνα του Πολύζου έκλαιγε με λυγμούς και προσπαθούσε να πείσει ότι πονάει: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι το παιδί μας»!

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα!​​​​