​Μια γυναίκα που παρουσιάζεται σαν πελάτισσα, έχει γίνει ο φόβος και τρόμος για τους κοσμηματοπώλες στις περιοχές του Πειραιά. Τελευταία εμφάνιση της ήταν σε ένα κατάστημα στην Νίκαια από το οποίο άρπαξε δεκάδες κοσμήματα και έφυγε σαν... κυρία.

Η νεαρή κοπέλα με την απλή, καθημερινή εμφάνιση μπαίνει στο κατάστημα και ζητά από τον ιδιοκτήτη να δει κάποια χρυσά κοσμήματα που ήθελε να αγοράσει. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες από το κλει��τό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει ενδιαφέρον και θέλει να δει αρκετά κοσμήματα μέχρι να κάνει την τελική της επιλογή.

Είναι μάλιστα πολύ ευγενική και δίνει την θέση της σε μια ηλικιωμένη πελάτισσα προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Ο κοσμηματοπώλης βάζει στα συρτάρια κάποια από τα χρυσά αλλά αφήνει μια τσάντα έξω. Ήταν το μοιραίο του λάθος...

Στο βίντεο θα δείτε την γυναίκα να απλώνει το χέρι της μέχρι να πιάσει την σακούλα με τα κοσμήματα. Μια,

Η άγνωστη με το... ελαφρύ χέρι βγήκε από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ανωγείων στη Νίκαια και απομακρύνθηκε ατάραχη ώστε να μην προκαλέσει υποψίες. Τα κοσμήματα, η αξία των οποίων φτάνει τις 200 χιλιάδες ευρώ, είχαν κάνει φτερά.